RAKENNUS-HANGAN UUDISKOHDE – VENEENVEISTÄJÄNRANTA HURMAA MERELLÄ JA HISTORIAN HAVINALLA

Uusi upea alue ja viihtyisät asunnot: Tutustu tästä!

Kukapa meistä ei haaveilisi unelmien kodista luonnonläheisessä paikassa, meren äärellä mutta silti kaikkien palvelujen keskellä? Nyt tämä unelma on mahdollista muuttaa todeksi. Selaa yläpuolella olevia kuvia, niin pääset tunnelmaan.

Pateniemen Veneenveistäjänrantaan rakennettavat pari- ja rivitalot täyttävät kovimmatkin kriteerit. Meren äärelle, historiallisesti täysin uniikille paikalle on kohonnut nykyaikainen Veneenveistäjänrannan asuinalue. Rakenteilla oleva alue tulee palvelemaan asukkaitaan paitsi upealla miljööllä myös monipuolisilla virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksilla.

Ota yhteyttä tästä tai soita 0400 681 288!

Myytävät asunnot Pateniemen Veneenveistäjänrannassa – uusi kotisi odottaa sinua!

Pateniemi on toiminut ensin laivavarvin ja myöhemmin sahateollisuuden paikkana liki parin vuosisadan ajan. Historiallisesti arvokas alue on avattu uuteen aikakauteensa palvelemaan tulevia asukkaitaan. Veneenveistäjänrannan yli kilometrin mittainen rantaviiva sekä laajat puistoalueet antavat mahtavat puitteet nauttia maisemasta ja ulkoilusta.

Pateniemen alueen palvelut täydentyvät Veneenveistäjänrannan omalla päiväkodilla sekä päivittäistavarakaupalla, joka palvelee jo asiakkaitaan. Vierestä aukeava moottoritie ynnä alueen bussilinjat takaavat nopean yhteyden keskustaan sekä muualle Ouluun.

Rakennus-Hanka rakentaa kolme taloyhtiötä Pantturipihaan – viimeisen taloyhtiön asunnot ovat jo myynnissä!

Rakennus-Hanka on rakentanut koteja tähän ainutlaatuiseen ympäristöön. Arkkitehtuuri tekee kunniaa alueen käsityöperinteelle ja aavalle merimaisemalle. Pateniemessä kasvaneina meillä on selkeä käsitys maisemaan sopivasta, vuosikymmeniä kestävästä rakennustavasta. Haluamme tarjota vain parasta paitsi tuleville asukkaille myös tälle monta tarinaa ja muistoa sisältävälle alueelle.

Rakennus-Hanka on toteuttanut kohteet kolmessa vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen asuntojen rakentaminen käynnistyi loppukesästä 2020, ja valmiisiin koteihin muuttivat ensimmäiset asukkaat syksyllä 2021. Lue ensimmäisten asukkaiden kokemuksia tästä: Rakennus-Hanka – kokemuksia.

Toisen vaiheen asunnot ovat muuttovalmiita syksyllä 2022. Taloyhtiöön kuuluu yksi- ja kaksikerroksisia pari- ja rivitaloasuntoja sekä yksi erillistalo. Jokaisessa asunnossa on nerokkaasti käytetyt neliöt, joten asunnon koosta riippumatta ne ovat avaria, käytännöllisiä sekä miellyttäviä asua.

Kolmannen vaiheen rakennustyöt saatetaan valmiiksi vuonna 2023. Asunnot ovat jo myynnissä, ja niihin voi tutustua tästä. Taloyhtiöön kuuluu yksi- ja kaksikerroksisia pari- ja rivitaloasuntoja. Arvonsa säilyttävällä, idyllisellä paikalla sijaitsevat kaksiot ovat paitsi erinomaisia kaupunkikoteja myös mainioita sijoituskohteita.

Jos juurtuminen meren ja luonnon keskelle, hyvien yhteyksien sekä runsaiden palveluiden äärelle on vastaus haaveisiisi unelmien kodista, ota yhteyttä pian! Mitä aikaisemmin ostaja tarttuu tilaisuuteen, sitä paremmin hänen toiveensa voidaan ottaa huomioon asunnon sisätilojen toteutuksessa, pintamateriaalien valinnassa ja pohjapiirroksen hiomisessa.

Ilmakuva Veneenveistäjänrannasta. Oikealla etualalla on Pantturipihan kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä