Yksilöllisiä koteja
suurella sydämellä!

Rakennusliike Rakennus-Hanka – kuinka saat laadukkaan kodin Oulusta?

Kun etsit uutta omistusasuntoa Oulusta, ota yhteyttä meihin. Olemme rakentaneet uusia koteja viihtyisille asuinalueille jo vuosikymmeniä. Meidän kauttamme ovat saaneet kodin niin nuoret parit ja perheet kuin myös varttuneemmat ihmiset.

Kenelle rakennamme?

Rakennamme uuden kodin juuri sinulle. Mitä varhaisemmassa vaiheessa varaat meiltä asunnon, sitä enemmän voit vaikuttaa siihen, millainen kotisi lopulta on. Esimerkiksi pintamateriaalit ja erilaiset tilaratkaisut voidaan miettiä yhdessä toimiviksi ja viihtyisiksi.

Kaikki uudiskohteet rakennetaan arkkitehdin suunnitelmien mukaan, ja niissä otetaan huomioon laatu, kestävyys ja persoonallisuus. Lähtökohtana on tietysti tontti ja asemakaava, jotka määrittelevät sen, mitä kannattaa suunnitella ja rakentaa.

Oululaisen rakennusliike Rakennus-hankan rakentaman talon jaettu keittiö ja olohuone modernilla harmaa-valkoisella sisustuksella

Kodit sinkuille ja pariskunnille

Rakentamiemme kohteiden pienimmät asunnot sopivat kodeiksi sinkuille ja pariskunnille. Niiden jälleenmyyntiarvo on todella hyvä, joten asunnon saa järkevästi myytyä eteenpäin tarvittaessa. Usein sinkuille ja pariskunnille sopivia asuntoja löytyy erityyppisistä kohteistamme: rivitaloista, luhtitaloista ja paritaloista.

Kodit perheille

Rakennamme laatukodit mukaville ja turvallisille asuinaluille. Tärkeimmät palvelut ovat kätevästi saatavilla ja Oulun kaupungin keskustaan pääse hujauksessa. Tämän vuoksi perheiden on helppo löytää kohteistamme mieluinen koti, jossa on tarvittaessa myös omaa pihaa ja rauhaa.

Kodit eläkeläisille

Otamme aina huomioon tulevan asukkaan tarpeet ja mieltymykset. Tämän vuoksi esimerkiksi eläkeläisten on helppo saada koti, jossa voi asua pitkään. Arkkitehti suunnittelee kodit aina asuntokohtaisesti niin, että niissä voi nauttia omasta rauhasta ja kuitenkin jakaa asumiseen liittyvät huoltotyöt naapureiden kanssa yhdessä.

Valitse rakennusyritys viisaasti – valitse Rakennus-Hanka

Aloita kartoittamalla omat ja perheesi tarpeet. Mieti, millaisessa ympäristössä haluatte elää ja millaisia tiloja arjessa tarvitsette. Tarkista myös se, millaisia kulkuyhteyksiä ja palveluja alueella olisi hyvä olla. Oulun kaupunkiin voit tutustua sen verkkosivustolla: Ouka.

Olemme Oulun seudulla pitkään toiminut rakennusliike. Kun etsit Oulusta ja sen ympäristöstä asuntoja, ota meihin yhteyttä! Voit tutustua kohteisiimme myös sivustollamme.

Seuraa asuntojen hintoja! Hanki pankista niin sanottu lainalupaus ja varmista, että asuntolaina järjestyy. Uudiskohteet tulevat meillä myyntiin varhain eli kohteita myydään jo suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa.

Ostajan ABC:

  1. Kun sopivalla alueella tulee tarjolle mieluinen uudiskohde, tee ennakkovaraus tai asunnon ostotarjous. Katso tilanteemme tästä: Myytävät asunnot.
  2. Jos kiinnostuit, ota heti yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.
  3. Myynnissä olevan kohteen voi varata maksamalla niin sanotun varausmaksun. Se ei ole sitova ostos, ja varauksen voi siis vielä perua ja jättää asunnon ostamatta.

Mitä varhaisemmassa vaiheessa tekee asunnosta ostotarjouksen, sen helpommin pääsee itse vaikuttamaan sisustukseen ja tilankäyttöön. Koti kannattaa siis ostaa Rakennus-Hangalta jo ennakkomyynnin aikana. Se on turvallista ja lopputuloksen kannalta järkevää. Lue lisää vinkkejä sivultamme Asunnon osto!

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä