UUTTA TULOSSA: Nykyaikainen kaunis koti arvoalueella Oulun Kastellissa

Tutustu kohteeseen:

Uusi koti ja oma rauha lähellä kaupungin keskustaa on nykyisin uniikki kokonaisuus. Nyt tällainen koti on mahdollista saada perinteikkäältä pientaloalueelta Oulun Kastellista. Viihtyisällä alueella on pientaloja 1940-luvulta aivan nykypäivään.

Uudiskohteen suunnittelee oululainen tunnettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy. Pitkän linjan kotien suunnittelijoina he ottavat huomioon nykyarkkitehtuurin, kauneuden sekä käytännöllisyyden. Me Rakennus-Hangalla toteutamme suunnitelmat takuuvarmalla otteella ja vuosikymmenten aikana kertyneellä kokemuksella.

Uudiskohteen sijainti on optimaalinen, sillä lähipalvelut ovat hyvin saatavilla, Oulun yliopistollinen sairaala sijaitsee parin kilometrin päässä ja kaupungin ydinkeskustaan on matkaa noin neljä kilometriä. Myös Oulujoen rantaa myötäilevät kauniit pyörä- ja kävelytiet ovat aivan tuntumassa.

Tällaista kohdetta ja hyvää sijaintia on harvoin tarjolla, joten tuleva koti kannattaa varata ajoissa. Oma tontti jaetaan hallinnonjakosopimuksella. Jos teet varauksen heti, voit vielä vaikuttaa suunnitelmiin ja tehdä kanssamme kodistasi juuri sinulle ja perheellesi sopivan.

Torpantie 85A

  • 4H+KT+S 88,5m2
  • Urakkahinta 320.000€, tontti 115.000€, kokonaishinta 435.000€
Pohjakuva
Julkisivu

Torpantie 85B

  • 4H+KT+S 88,5m2
  • Urakkahinta 320.000€, tontti 115.000€, kokonaishinta 435.000€
Pohjakuva
Julkisivu

Voisiko tässä olla sinulle ja perheellesi unelmien koti? Kysy lisää: ilpo.vakkuri@rakennus-hanka.fi

Asemakartta

Sijainti

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä