Yksilöllisiä
koteja suurella
sydämellä!

Tervetuloa asuntoesittelyyn!

Pantturipiha 8, enää tämä huoneisto A2 (86,0 m2) vapaana. Seuraava esittely Su 16.6 klo 15.30-16.00 . Yksityisesittelyt sopimuksen mukaan. Lisätietoja saa myös osoitteesta ilpo.vakkuri@rakennus-hanka.fi.

Myytävät asunnot Rakennus-Hangalla

Uudiskohteet parempaan asumiseen – Tutustu kohteisiimme!

  • Purjelaivankaari 15
    Purjelaivankaari
  • TORPANTIE, KASTELLI
  • VENEENVEISTÄJÄNRANTA

Myytävät asunnot suunnitellaan ja rakennetaan yhteistyössä rakennusalan ammattilaisten kanssa. Niihin pääsee tutustumaan jo suunnitteluvaiheessa. Ennen varsinaista rakennustyön aloittamista asunnon ostaja voi tehdä ennakkovarauksen ja päästä vaikuttamaan valmistuvan asuntonsa sisustukseen, värimaailmaan ja tilankäyttöön.

Jos kaipaat apua uuden kotisi materiaalien ja värien valintaan, voit kääntyä yhteistyökumppanimme sisustussuunnittelutoimisto Decorio Design Studion puoleen. He suunnittelevat koteja, joissa eletään arkea, viihdytään ja nautitaan yhdessä olosta.

Rakennus-Hangan asuntojen neljä kulmakiveä:

Persoonallisuus

Arkkitehti suunnittelee erikseen jokaisen uudiskohteen sekä siihen kuuluvat asunnot.

Laadukkuus

Sekä suunnittelu että rakentaminen perustuvat voimassa oleviin rakennusmääräyksiin.

Kestävyys

Suunnittelun ja rakentamisen ratkaisut takaavat, että asunto toimii vuosikymmeniä.

Yksilöllisyys

Jos asiakas varaa asunnon ajoissa, hän pääsee vaikuttamaan tila- ja sisustusratkaisuihin.

Myytävät asunnot varmalla otteella

Olemme toimineet pitkään rakennusalalla ja tunnemme sen käytännöt. Arvostamme kokemusta ja hyviksi havaittuja menetelmiä mutta pidämme itsemme ajan hermolla ja uudistumme tarpeen mukaan. Rakennamme koteja, jotka pystyvät vastaamaan suomalaisten toiveisiin mukavasta ja toimivasta kodista.

Valtaosa kohteistamme on perheasuntoja. Niiden koot lähtevät 60 neliömetristä ylöspäin, joten koteja löytyy erikokoisille perheille mutta myös pariskunnille ja sinkuille.

Aloitamme rakennusprojektimme hyvien tonttien etsimisellä ja suunnittelun käynnistämisellä. Rakennustyöt teemme toimivalla työporukalla, jonka työkokemus on pitkä ja työnjälki laadukasta. Erikoistyöt teetämme yleensä samoilla alihankkijoilla, koska arvostamme luotettavia ja pitkäaikaisia yhteistyö- ja työntekijäsuhteita.

Olemme jo vuosien ajan tehneet yhteistyötä Arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen kanssa. Heidän arkkitehtinsä suunnittelee kohteen juuri tietylle tontille ja tiettyyn ympäristöön sopivaksi. Myös jokainen asunto suunnitellaan erikseen, joten kokonaisuudessa ei ole hyvin ja huonosti suunniteltuja asuntoja. Kaikkien asuntojen sijoitteluun ja suunnitteluun on käytetty aikaa.

Valitse perheellesi sopivin asuntotyyppi

Oman kodin ostaminen on elämässä usein niitä suurimpia investointeja. Siksipä asunnon hankkimisessa kannattaa pohtia tarkoin omat tarpeet sekä toiveet. Yleensä asunnon sijainti vaikuttaa merkittävästi ostopäätökseen. Asuinalueen valinnan tulee lähteä omista mieltymyksistä sekä perheen tarpeiden huomioimisesta. Sijainti kannattaakin valita kulkuyhteyksien, palveluiden ja asuinalueen viihtyisyyden perusteella. Kun asunto hankintaan Oulun alueelta, kannattaa tutustua kaupunkisuunnitteluun.

Jos miellyttävälle asuinalueelle rakennetaan useamman tyyppisiä asuntoja, kannattaa valita juuri omalle perheelle sopiva asuntotyyppi. Jotkut pitävät kerrostaloasumista helpoimpana vaihtoehtona, kun taas toiset haluavat vähän omaa pihaa ja valitsevat rivi- tai paritalon.

Rakennamme tontista ja alueesta riippuen erilaisia asuntotyyppejä. Rivitalot, luhtitalot ja paritalot kuuluvat tyypillisesti tuotantoomme, mutta kulloinkin rakenteilla oleviin kohteisiimme kannattaa tutustua erikseen. Tarkista siis, mitä tällä hetkellä rakennamme. Katso meidän referenssit!

Kun kaupungin määräykset ja rakentajan toiveet ovat tiedossa, menen tontille tutustumaan rakennuspaikkaan ja sen ympäristöön. Paikan päällä hahmottaa paremmin, mitä kannattaa tehdä ja miten. Siitä sitten oma ajatus lähtee liikkeelle! Lopputulos on onnistunut, kun asunto on asukkaille mukava ja kun he voivat kokea, että heillä on persoonallinen omannäköisensä koti.

Arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen suunnittelija kertoo,
miten suunnittelutyö lähtee liikkeelle.

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä