Asuntoja myytävänä Oulun parhailta paikoilta!

Rakennus-Hangalla on yksilöllisiä ja persoonallisia asuntoja myytävänä, jotka on rakennettu sopimaan eri sijainteihin, ympäristöihin ja elämäntilanteisiin sopiviksi. Nykyaikaiset ja trendikkäät kodit rakennetaan kestämään elämää, vuosia ja katseita pitkälle tulevaisuuteen.

Oulun seudun väkiluku kasvaa tasaisesti, joten asuntojen tarve on myös jatkuvaa. Olemme halunneet omalla panoksellamme vastata voimakkaaseen kysyntään kuluneiden vuosien aikana. Projektimme lähtevät liikkeelle hyvien ja viihtyisien tonttien etsimisellä ja huolellisella suunnittelutyöllä.

Asuntoja myytävänä viihtyisillä alueilla.

Asuntojen suunnittelu ja sijoittelu vaativat aikaa ja monipuolista taustatyötä. Perusteellisella suunnittelulla, talon muodoilla ja ympäristön muotoja hyödyntämällä voimme minimoida hukkaneliöitä. Kokeneen ja ammattitaitoisen työporukan ansiosta voimme vastata laatukotien kasvavaan kysyntään.

Asuntoja myytävänä eri puolilla kasvavaa Oulua

Valtaosa kohteistamme on perheasuntoja, joiden koot lähtevät liikkeelle 60 neliömetristä ylöspäin. Tämän vuoksi trendikkäitä koteja löytyy niin erikokoisille perheille kuin myös pariskunnille ja sinkuille. Asunnon sijainti vaikuttaa usein hyvinkin merkittävästi ostopäätökseen, jolloin asuinalueen valinnan tulee lähteä omista haaveista ja kokemuksista sekä perheen tarpeiden huomioimisesta.

Meillä on aina kiikarissa hyvin toimivat ja viihtyisät ympäristöt.

Meillä on aina kiikarissa hyvin toimivat ja viihtyisät ympäristöt. Rakennamme alueille, joissa palvelut ovat lähellä, joista on mainiot kulkuyhteydet ja toimivat joukkoliikenneyhteydet sekä läheinen kosketus luontoon tai merellisyyteen.

Uudiskohde Pantturipiha rakennetaan Pateniemenrantaan meren läheisyyteeen.

Olemme rakentaneet menestyksellä monia merellisiä kohteita

Merellisyys kuuluu oleellisena osana Ouluun, joka toimi takavuosina legendaarisena tervanviennin pääkaupunkina. Rakennus-Hanka on ollut toteuttamassa monia merellisiä kohteita ympäri Oulua. Toppilansaaren alueelle olemme rakentaneet useita laadukkaita ja näyttäviä kohteita. 18 huoneiston Asunto-osakeyhtiö Oulun Isomasto valmistui keväällä 2005 Oulun asuntomessualueelle Fokkatielle. Syksyllä 2007 samalle alueelle valmistui vastaavasti 32 huoneiston Asunto-osakeyhtiö Oulun Mesaanitie 14.

Vuonna 2008 valmistui 17 huoneiston Asunto-osakeyhtiö Oulun Etumasto täydentämään Oulun asuntomessualuetta ja päättämään tyylikkäästi asuntomessuille rakennetun neljän kerrostalon rivistön. Annoimme Arkkitehtuuritoimisto Juha Paldanius Oy:lle toimeksiannon suunnitella niin arkkitehtuuriltaan kuin materiaaleiltaankin laadukkaan asuinkerrostalon, jonka pitää olla kilpailukykyinen myös hinnaltaan.

Näin valmistui nelikerroksinen Etumasto, jonka julkisivut on muurattu tumman karkealla tiilellä edustamaan Toppilansaarelle tyypillistä sataman karheutta asuntomessujen teeman mukaan. Tummaa julkisivua keventävät isot lasitetut parvekkeet ja terassit. Etumaston kaikki asunnot avautuvat meren suuntaan ja talon ylimmistä kerroksista on esteetön merinäköala. Näin meri on kohteessa vahvasti läsnä. Etumasto on vuoden 2009 Kestävä kivitalo -palkintokohde.

Sijainti on kodin valinnassa yksi tärkeimmistä kriteereistä. Sen lisäksi, että asunto itsessään on miellyttävä ja turvallinen, täytyy myös kodin ympäristössä viihtyä.

Tutustu myös Pateniemenrantaan rakentuvaan uuteen kohteeseen tästä ja muihin myytäviin asuintoihin tästä.