Rakennus-Hangan uudiskohde esittelyssä

Pateniemenranta hurmaa merellä ja historian havinalla

Kukapa meistä ei haaveilisi unelmien kodista luonnonläheisessä paikassa, meren äärellä mutta silti kaikkien palvelujen keskellä? Nyt tämä unelma on mahdollista muuttaa todeksi.

Pateniemenrantaan rakennettavat pari- ja rivitalot täyttävät kovimmatkin kriteerit. Meren äärelle, historiallisesti täysin uniikille paikalle kohoaa nykyaikainen Veneenveistäjänrannan asuinalue. Rakenteilla oleva alue tulee palvelemaan asukkaitaan paitsi upealla miljööllä, myös monipuolisilla virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksilla. Veneenveistäjänrannan helmi on alueen oma venesatama rantakahviloineen.

Uudiskohde Pateniemenrannassa – uusi kotisi odottaa sinua!

Pateniemenranta on toiminut ensin laivavarvin, myöhemmin sahateollisuuden paikkana liki parin vuosisadan ajan. Historiallisesti arvokas alue avataan uuteen aikakauteensa palvelemaan tulevia asukkaitaan. Veneenveistäjänrannan yli kilometrin mittainen rantaviiva sekä laajat puistoalueet antavat mahtavat puitteet nauttia maisemasta ja ulkoilusta.

Pateniemen alueen palvelut täydentyvät Veneenveistäjänrannan omalla päiväkodilla sekä päivittäistavarakaupalla. Vierestä aukeava moottoritie ynnä alueen bussilinjat takaavat nopean yhteyden keskustaan sekä muualle Ouluun.

Rakennus-Hanka toteuttaa kohteet kolmessa vaiheessa: varaa omasi pian!

Rakennus-Hanka on mukana rakentamassa koteja tähän ainutlaatuiseen ympäristöön. Arkkitehtuuri tekee kunniaa alueen käsityöperinteelle ja aavalle merimaisemalle. Pateniemessä kasvaneina meillä on selkeä käsitys maisemaan sopivasta, vuosikymmeniä kestävästä rakennustavasta. Haluamme tarjota vain parasta paitsi tuleville asukkaille myös tälle monta tarinaa ja muistoa sisältävälle alueelle.

Rakennus-Hangan toteuttama uudiskohde tehdään kolmessa vaiheessa. Ensimmäisten asuntojen rakentaminen käynnistyy loppukesästä 2020 ja valmiiseen kotiin tavaraa pääsee kantamaan seuraavan vuoden syksyllä. Tulevat yksi- ja kaksikerroksiset pari- sekä rivitaloasuntomme tarjoavat rauhalliset puitteet suljetulla pihapiirillä, kivenheiton päästä rannasta.

Ensimmäisen vaiheen asunnot ovat kooltaan 75 neliön (kolme huonetta ja keittiö) sekä 105 neliön suuruisia (neljä huonetta ja keittiö) asuntoja. Jokaiseen asuntoon kuuluu sauna, terassi, lämmin varastotila sekä huoneiston yhteydessä oleva autokatos. Taloyhtiön asukkaita palvelee lisäksi oma, väestönsuojatiloihin sijoitettu sadan neliön hyvin varustettu kuntosali.

Toisen ja kolmannen vaiheen rakennustyöt saatetaan valmiiksi vuosina 2022 ja 2023. Näissä kohteissa tarjolla on tilavien perheasuntojen lisäksi myös kompakteja kahden huoneen ja keittokomeron kaksioita. Arvonsa säilyttävällä, idyllisellä paikalla sijaitsevat kaksiot ovat paitsi erinomaisia kaupunkikoteja myös mainioita sijoituskohteita.

Uudiskohde, asemapiirros
Kuvassa on otos Pantturipihan asemapiirroksesta. Rakennusprojektin ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan keltaisella merkityn alueen sisään jäävät asunnot. Muut asunnot rakennetaan toisessa ja kolmannessa vaiheessa. (Muutokset ovat mahdollisia.)

Jos juurtuminen meren ja luonnon keskelle, hyvien yhteyksien sekä runsaiden palveluiden äärelle on vastaus haaveisiisi unelmien kodista, ota yhteyttä pian! Mitä aikaisemmin ostaja tarttuu tilaisuuteen, sitä paremmin hänen toiveensa voidaan ottaa huomioon asunnon sisätilojen toteutuksessa, pintamateriaalien valinnassa ja pohjapiirroksen viilaamisessa.

Ota yhteyttä Rakennus-Hankaan jo tänään tästä tai voit soittaa numeroon 0400 681 288.

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä