Uudet asunnot Oulusta – tutustu Rakennus-Hangan koteihin

Onko uuden asunnon osto ajankohtainen? Tiesithän, että täysin uudessa rakennuksessa on mahdollisuuksia toteuttaa juuri ne haaveet, jotka tekevät asunnosta unelmien kodin. Nykyaikaisen tyylikkäät, ajatonta arkkitehtuuria edustavat uudet asunnot löydät Rakennus-Hangan kautta.

Lue tästä, millaisia ovat uudet asunnot:

Uudet asunnot arvokkaassa miljöössä Pateniemenrannassa

Vanhalle Pateniemen sahan alueelle, entisen laivavarvin maisemiin on rakennettu täysin uusi asuinalue, Veneenveistäjänranta. Kilometrin mittainen rantaviiva ja venesatama täydentyvät vehmailla puistoalueilla, kevyen liikenteen reiteillä sekä alueen omilla palveluilla. Modernit asunnot tulevat syleilemään tätä ainutlaatuista maisemaa tarjoten samalla asukkailleen miellyttävät puitteet juurtua tänne historian havinaa kuiskivaan kotirantaan.


Haaveiletko sinäkin asumisesta meren välittömässä läheisyydessä, modernilla mutta luonnonläheisellä alueella? Tee unelmista totta ja tutustu Pateniemenrannan uuteen alueeseen tästä.

Pateniemen Veneenveistäjänrannassa asutaan jo – enää muutama vapaa asunto jäljellä, mutta lisää koteja rakennetaan!

Ensimmäiset tyytyväiset asukkaat muuttivat Pantturipiha 6:n koteihin syyskuussa 2021. Kauniista merimaisemasta ja luonnon läheisyydestä pääsi nauttimaan laaja asukaskunta aikuisista pariskunnista nuoriin lapsiperheisiin. Voit lukea lisää ensimmäisen kohteen asunnoista täältä: Uudet asunnot Veneenveistäjänrannassa.

Veneenveistäjänrannan seuraava kohde on parhaillaan rakenteilla. Se on edennyt suunnitelmien mukaisesti, ja ensimmäiset Pantturipiha 7:n asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa syyskuussa 2022. Jos haluat tarkistaa vapaana olevat asunnot, klikkaa tästä Veneenveistäjänrannan sivustolle, vieritä sivua alaspäin, jotta näet tilanteen.

Jos Pateniemen Veneenveistäjänranta tuntuu omalta kotipaikalta, mutta oikeaa asuntoa ei ole vielä löytynyt, kannattaa seurata seuraavan kohteen eli Pantturipiha 8:n rakentamista. Suunnittelutyöt ovat käynnistyneet, ja kohde tulee kevään ja kesän 2022 aikana ennakkomarkkinointiin. Tietoa kohteesta tulee Veneenveistäjänrannan sivustolle.

Kuvaan on merkitty punaisella alue, johon Pantturipiha 8:n asunnot rakennetaan.

Uusia koteja rakennetaan myös vuosina 2023–2025

Rakennamme vuosina 2023–2025 lisää asuntoja erikokoisille perheille ja eri-ikäisille asukkaille. Kohteen osoite on Purjelaivankaari, ja se sijaitsee samalla viehättävällä alueella kuin Pantturipihojen asunnot. Tälle alueelle tulee neljä omakotitaloa sekä paritalohuoneistoja ja rivitalohuoneistoja.

Veneenveistäjänrannan työmaalla on otettu ekologinen rakentaminen entistä paremmin huomioon, ja siihen kiinnitetään huomiota rakentamisen eri vaiheissa. Uutena innovaationa on otettu käyttöön ympäristöä säästävä työmaa-aikainen lämmitysjärjestelmä sekä sääsuojassa rakentamista on laajennettu. Meillä on vahva pyrkimys edetä kohti hiilineutraalia rakentamista, sillä uskomme, että se palvelee meitä rakentajia, ympäristöä sekä tulevia asukkaita.

Jos haluat tietää lisää, löydät yhteystietomme täältä.

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä