Rakennus-Hanka – korkealuokkainen rakennuttaja Oulun seudulla!

Vetovoimainen Oulu kasvattaa väkilukuaan tasaisesti vuosi vuodelta. Tuoreiden asukkaiden myötä tarve uusille, kohtuuhintaisille kodeille ja asunnoille kasvaa. Tämä vaatii myös sitä, että rakennuttaja Oulun seudulla pystyy vastaamaan tähän haasteeseen.

Oma koti tilavilla neliöillä, järkevään hintaan

Oulussa on erinomaiset puitteet viihtymiseen. Kulttuuri, viihde ja teknologia kohtaavat laajat koulutusmahdollisuudet ja monipuolisen työtarjonnan täällä Pohjois-Suomen pääkaupungissa. Asumisen ja elämisen kohtuullisen hintatason ansiosta oman kodin hankinta ei Oulussa ole lompakon koosta kiinni. Järkevällä hinnalla pääset asettumaan neliöihin, jossa on tilaa olla ja elää. Tutustu Rakennus-Hangan myytäviin asuntoihin tästä linkistä, kun etsinnässä on luotettava ”rakennuttaja Oulu”.

Oulusta löytyy runsaasti kulttuuritapahtumia, viihdettä sekä lapsiperheiden ajanvietettä kesästä talveen. Ison kaupungin sykkeestä huolimatta Oulu on rauhallinen ja turvallinen paikka asua kaikenikäisille kaupunkilaisille. Kattavan kouluverkoston sekä korkealaatuisen varhaiskasvatuksen ansiosta Oulu on hyvä paikka juurtua ja kasvattaa uutta sukupolvea. Terveyspalvelut, työpaikat sekä monen tason liikuntapisteet tekevät Oulusta ihanteellisen kotikaupungin kaikkiin elämäntilanteisiin. Asunnon hankkiminen Oulusta on loistava sijoitusmahdollisuus!

Oulussa on erinomaiset kulkuyhteydet sekä kaupungin sisällä että muualle Suomeen. Taajamista ja ympäristökunnista Oulun keskustaan hurauttaa hetkessä joko paikallisbussilla tai moottoritietä pitkin. Raide- tai lentoliikennettä hyödyntäen Oulusta pääsee suoraan pääkaupunkiseudulle tai Suomen rajojen ulkopuolelle yllättävän nopeasti. Esimerkiksi matka Oulusta Helsinkiin vie lentokoneella vain tunnin.

Asumisen ja elämisen kohtuullisen hintatason ansiosta oman kodin hankinta ei Oulussa ole lompakon koosta kiinni.

Kun etsinnässä on ”rakennuttaja Oulu”

Kaikki Rakennus-Hangan asunnot ovat RS-kohteita, jotka myydään jo rakennusvaiheessa. RS-järjestelmä perustuu asuntokauppalakiin ja suojaa uuden asunnon ostajan etuja prosessin ajan. RS-kohteen hankkiminen on turvallinen sijoitus, jonka ansiosta tuhannet suomalaiset ovat rakentaneet koteja jo vuosikymmenien ajan. Lue lisää RS-rahoituksesta täältä.

Kun tulevan kodin rakennustyöt ovat ammattilaisen käsissä, oman energiansa voi keskittää asunnon hankinnan hauskoihin puoliin. Rakentamisen varhaisessa vaiheessa mukaan tuleva ostaja pääsee vaikuttamaan asunnon lopulliseen ulkonäköön pintamateriaaleja sekä kiintokalusteita myöten. Näin asunnosta saa kerralla mieleisensä, kodikkaan ja persoonallisen näköisen. Kun sisutusratkaisut valitaan heti asukkaan mielen mukaisiksi, ei tarvetta myöhempiin, mahdollisesti hintaviin muutostöihin ole.

Rakennus-Hanka toteuttaa kaikki kohteet luotettavaksi havaittujen, tuttujen kumppaneiden kanssa. Ammattilaisten, joiden työn laatuun ja aikatauluihin voimme varauksetta luottaa. Rakennus-Hangan ja tulevien asukkaiden keskinäisen suhteen olemme aina halunneet pitää mutkattomana. Toivomme, että ostajalla on matala kynnys ottaa yhteyttä ja keskustella mahdollisesti mieleen nousevista kysymyksistä. Rakennus-Hanka on kestävään rakennustapaan uskova, pitkäikäisiä ratkaisuja suosiva rakennuttaja Oulussa.

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä