Pantturipiha 8 on nyt myynnissä – varaa omasi ajoissa!

Rakennus-Hangan Veneenveistäjänrannan uusin kohde eli Pantturipiha 8 on myynnissä. Se on kolmas taloyhtiö Pantturipihalla. Pantturipiha 6:ssa jo asutaan, ja Pantturipiha 7:ään asukkaat muuttavat syksyn 2022 aikana.

Pantturipihan paritalojen pihat ja terassit avautuvat meren suuntaan.

Käytännöllistä, kaunista ja aikaa kestävää arkkitehtuuria

Pantturipiha 8:aan kuuluu pari- ja rivitalohuoneistoja. Paritaloasunnot ovat kaksikerroksisia ja kooltaan 86–101 m2. Rivitaloasunnot ovat yhdessä tasossa ja kooltaan 45–71m2. Jokaisessa asunnossa on nerokkaasti käytetyt neliöt, joten asunnot ovat koosta riippumatta avaria ja käytännöllisiä. Kaikkiin asuntoihin kuuluu sauna, terassi, lämmin varastotila ja huoneiston yhteydessä oleva autokatos.

Esimerkkinäkymä keittiöön: Keittiön kalusteet on sijoitettu nurkkaukseen, joten tilaan jää hyvin tilaa ruokapöydälle, ja ikkuna tuo sopivasti luonnonvaloa keittiöön.
Esimerkkinäkymä olohuoneeseen: Suuret ikkunat tuovat maisemaa ja valoa entistäkin enemmän osaksi asunnon sisätiloja. Olohuone laajenee terassille, mikä on iso etu varsinkin kesäaikaan.

Jos varaat asuntosi jo nyt, voit halutessasi vaikuttaa uuden kotisi pintamateriaaleihin ja väreihin – mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä useampaan asiaan voit vaikuttaa. Meidän kauttamme saa myös apua materiaalien ja värien valintaan. Yhteistyökumppanimme Decorio Design Studio on sisustussuunnittelutoimisto, jonka puoleen voi käätyä tarvittaessa.

Pääset tutustumaan asuntojen pohjaratkaisuihin tästä: Pantturipiha 8:n digiesite

Alue, jossa on merenrantakylän tuntua

Pantturipihalla maisema, ilmansuunnat sekä sijainti on huomioitu yksilöllisesti niin, että kaikki talot sijoittuvat luonnollisella tavalla kauniiseen ympäristöönsä. Tästä suunnittelusta vastaa kokenut arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, josta kerrotaan, että asemakaavan lisäksi asuntojen sijoittelussa on huomioitu luonnollisesti ilmansuunnat sekä alueen lumoava merinäköala. Useimpien asuntojen terasseilta näkyykin horisontissa siintävä meri.

Rakennustapaohjeen mukaisesti kaikki Pantturipihan kohteet ovat vaaleita, harjakattoisia puutaloja.

Pantturipihan kortteli sijoittuu uuden ja vanhan alueen rajalle. Lähellä on sekä vaaleita vanhempia puutaloja että toisaalta meren puolella jo modernimpaa ilmettä noudattavia uudisrakennuksia. Kun ympäristön rakennuskanta huomioidaan, puu ja vaaleat sävyt ovat luontevia valintoja myös Pantturipihan julkisivuihin.

Koska Pantturipiha 8 sijaitsee Pateniemenrannassa pienen matkan päässä keskustasta, siellä voi täydellisesti nauttia rauhasta ja merenrantakylän tunnelmasta. Talvi-iltaisin tähtitaivas loistaa kirkkaana.

Sijainti ratkaisee asumismukavuuden

Pantturipihassa kotiovelta pääsee suoraan lenkkipolulle, pyörätielle tai tekemään kuntoharjoitusta ulkoalueelle. Kaikessa suunnittelussa on huomioitu eri-ikäiset asukkaat ja heidän tarpeensa. Lapsille löytyy leikkipaikkoja ja vanhemmille kuntoilualue. Ulkoilualueilla muun muassa Kompan laadukkaat ja ympäristöystävällisesti valmistetut tuotteet.

Asumismukavuutta lisäävänä tekijänä meren rannassa on satama, joka avaa mahdollisuuden myös merielämään. Lisäksi nostalgiaa huokuva Pateniemen sahan museoalue tuo paikan päälle matkailijoita etenkin kesäaikaan.

Pantturipiha 8:ssa on kuntosali, jota kaikki asukkaat saavat hyödyntää. Treenaaminen onnistuu ihan oman kodin tuntumassa eikä salille tarvitse kulkea pitkää matkaa.

Alueen valtti on myös se, että välimatka keskustaan takaa oman rauhan, mutta hyvät liikenneyhteydet varmistavat sujuvan kulkemisen joka puolelle kaupunkia. Sijainti on ykkösluokkaa.

Kuvasta näkee koko Pantturipihan korttelin ja sen, miten se sijoittuu alueelle.

Tutustu Veneenveistäjänrantaan tarkemmin tästä: Veneenveistäjänranta

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä