Osta asunto merellisestä Veneenveistäjänrannasta

Etsitkö rauhallista mutta vireää asuinaluetta, jossa palvelut sekä harrastusmahdollisuudet olisivat lähellä? Oulun Pateniemen Veneenveistäjänranta tarjoaa oman kodin tai sijoitusasunnon etsijälle harvinaislaatuisen asuinalueen, jossa yhdistyvät kaikki hyvän elämisen tärkeimmät elementit. Alue tarjoaa luonnonläheistä asumista aivan palveluiden läheisyydestä.

Veneenveistäjänrannan asuinalueen historiallinen tausta sekä nykyaikainen, tyylikäs rakennuskanta kohtaavat toisensa saumattomasti ja luonnollisesti. Ostamalla asunnon Veneenveistäjänrannasta voit kokea olevasi osa Pateniemen alueen pitkää ja edistyksellistä historiaa sekä tulevaisuutta.

Monipuolinen asuntotarjonta rikastuttaa asuinaluetta

Veneenveistäjänrannan asuinalueen kodit ovat suurimmillaan jopa 115 neliön kokoisia perheasuntoja ja pienimmät 55 neliön asunnot sopivat taas erinomaisesti yksin asuvalle tai pariskunnalle. Jokaisessa asunnossa on nerokkaasti käytetyt neliöt, joten asunnon koosta riippumatta ne ovat avaria, käytännöllisiä sekä miellyttäviä asua.

Monipuolisen asuntotarjonnan ansiosta alue tulee täyttymään eri elämänvaiheessa elävistä asukkaista, mikä tuo asukkaiden arkeen uudenlaista sykettä ja toimintaa. Laajat ulkoilumaastot sekä vapaa-ajan aktiviteetit lisäävät alueen vetovoimaa jokaisessa ikäryhmässä.

Osta asunto Veneenveistäjänrannasta, jotta voit kokea levollisen, mutta samalla yhteisöllisen asumisen mukavuuden omassa arjessasi!

Osta asunto meren ääreltä – nauti toimivasta arjesta

Merellinen ja rauhallinen Veneenveistäjänranta on monen asunnonhankkijan unelma. Siksipä alueen asunnot ovat olleet hyvin kysyttyjä asunnonhankkijoiden keskuudessa. Meren läheisyys sekä luonnonrauha tuovat oman lisäarvonsa asuntojen tunnelmaan – se tekee Veneenveistäjänrannasta erityisen suositun asuinalueen.

Meren läheisyydessä oleva Veneenveistäjänrannan asuinalue ei ole kuitenkaan pelkkää luontoa ja merta, vaan sen läheisyydestä löytyvät kaikki päivittäiset palvelut, kuten koulut, päiväkodit sekä kaupat. Läheinen liittymä moottoritielle sekä palveleva joukkoliikenne ulottuu lähelle Veneenveistäjänrantaa, joten kulkuyhteydet ympäristöön sujuvat helposti.

Tutustu tarkemmin Veneenveistäjänrannan asuntoihin tästä.

Veneenveistäjänranta – koti sinulle!

Veneenveistäjänrannan asunnot on suunniteltu täyttämään suomalaisen asumisen unelmaa. Rakennus-Hanka on valmistanut koteja Oulun parhaille paikoille jo vuosikymmeniä, joten asunnonhankkijoiden toiveet ovat tulleet tutuiksi. Pitkä asuntorakentamisen kokemus on tuonut varmuuden siitä, mihin kannattaa ryhtyä.

Veneenveistäjänranta on malliesimerkki siitä, mihin Rakennus-Hangan osaavalla suunnittelulla voidaan saavuttaa. Kaikki elämisen mukavuudet meren läheisyydestä lähtien löytyvät asuntojen ympäriltä. Olitpa etsimässä kotia perheellesi tai arvonsa säilyttävää sijoitusasuntoa, kannattaa sinun tutustua ensisijaisesti Veneenveistäjänrannan asuntotarjontaan.

Osta asunto Oulusta Pateniemen Veneenveistäjänrannasta, niin pääset osaksi Rakennus-Hangan tyytyväisten asiakkaiden joukkoa.

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä