Luota ammattilaiseen ja vertaile kokemuksia – Rakennus-Hanka tekee kodin, jossa on hyvä asua

Uuden asunnon hankinta on aina sekä taloudellisesti että henkisesti mittava investointi. Tärkeässä päätöksessä kannattaa paitsi seurata omia kriteereitä, myös kuunnella asiantuntijoiden sekä muiden samassa tilanteessa eläneiden kokemuksia. Rakennus-Hanka on ollut oululaisen Minna Koivulan yhteistyökumppani siitä asti, kun Koivula aikoinaan huomasi ilmoituksen rakenteilla olevasta rivitalosta Koti-Kalevassa.

Minna Koivula viihtyy kauniissa kodissaan Ylä-Haapalehdossa.

Seiniä siirreltiin ja materiaalivalintoja tehtiin Koivulan toiveiden mukaan

Minna Koivula on asunut nyt valmiissa, Ylä-Haapalehdossa sijaitsevassa viiden asunnon rivitalokodissaan maaliskuusta 2019 asti. Koivulan kokemus Rakennus-Hangasta on positiivinen sekä rakentamisen että itse asumisen kannalta. Koivula kiittelee erityisesti yhteydenpitoa, joka oli Rakennus-Hangan kanssa helppoa ja vaivatonta. Toiveita kuunneltiin ja yhteydenottoihin vastattiin nopeasti. Koivula on myös tyytyväinen asuntonsa tasoon ja rakentamisen kädenjälkeen.

”Yhteydenpito ja asiakaspalvelu on joustavaa ja yhteistyökykyistä. Työn jälkeen olen myös ollut hyvin tyytyväinen, se on laadukasta ja siistiä.”

”Se on tällaisen pienen rakennusliikkeen etu, että yhteydenpito ja asiakaspalvelu on joustavaa ja yhteistyökykyistä. Työn jälkeen olen myös ollut hyvin tyytyväinen, se on laadukasta ja siistiä”, Koivula iloitsee.

Tyytyväiset asiakkaat ovat Rakennus-Hangan toiminnan perusperiaate, ja hyviä kokemuksia Rakennus-Hanka onkin antanut. Laadukas rakentaminen takaa kestävän kodin vuosikymmeniksi eteenpäin, kodin, jonka jälleenmyyntiarvo säilyy elämäntilanteiden muuttuessa.

Mitä aiemmin asiakas hyppää mukaan rakennusprojektiin, sitä enemmän hän pystyy muokkaamaan asuntonsa lopullista ilmettä mieleisekseen. Koska Minna Koivula teki varauksen hyvissä ajoin, hän pääsi vaikuttamaan merkittävällä tavalla tulevan kotinsa materiaalivalintoihin ja kiinteään sisutukseen.

”Seiniä siirreltiin ja sisustusvalintoihin pääsin mukaan. Se on ollut minulle hyvin tärkeää”, Koivula muistelee.

Voit lukea lisää asunnon ostamisesta tästä linkistä: Asunnon osto.

Mahtavia kokemuksia – Rakennus-Hanka huomioi ympäristötekijät

Rakentaminen vaatii tietoa, taitoja, hyviä päätöksiä ja ammattiylpeyden omaavia tekijöitä. Tiiviiksi kaavoitettu kaupunkiympäristö tarjoaa omat haasteensa asunnon sijoittamiseen, ympäristötekijöiden huomioimiseen sekä kaavamääräysten noudattamiseen.

Liukuhihnatuotanto ei kuulu Rakennus-Hangan toimintatapoihin.

Rakennus-Hanka on aina pitänyt tärkeänä, että jokainen paikalleen suunniteltu koti vastaa parhaalla mahdollisella tavalla kunkin tontin potentiaalia. Liukuhihnatuotanto ei kuulu yrityksen toimintatapoihin, vaan tavoitteena on, että jokainen käsistä lähtevä koti on suunniteltu tarkasti kohteen ympäristö, luonnonvalo sekä asemakaava mielessä pitäen.

Parhaimmaksi puoleksi uudessa kodissaan Minna Koivula mainitseekin asuntonsa sijainnin, riittävät ulkotilat sekä viiden talouden taloyhtiön hyvät naapurisuhteet.

”Asuin aiemmin Oulussa kerrostalossa, mutta huomasin, ettei se ollut minun juttuni. Haluan asua niin, että pääsen katutasosta pihalle. Tässä on sopivasti pientä pihaa ja parveketta. Tämä ei ole mikään työleiri, mutta tykkään kun saan vähän värkätä puutarhaa. Alue on todella rauhallinen ja meillä on kiva, pieni taloyhtiö tässä”, Koivula luettelee.

Tutustu Rakennus-Hangan tekemiin koteihin: Myytävät asunnot.

Jos kiinnostuit Oulun alueesta, voit tutustua ympäristöön tarkemmin tästä.

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä