Kiikarissa asunnot Oulusta? – Viisi parasta syytä valita Rakennus-Hanka

Kutkutteleeko uuden kodin hankinta? Selaatko sunnuntaisin markkinoille tulevat asunnot Oulun alueelta pohjapiirroksia mittaillen ja ideakuvia sisustaen? Rakennus-Hanka rakentaa viihtyisiä, aikaa sekä elämää kestäviä laatukoteja, joissa nautitaan asumisesta kaikissa elämäntilanteissa. Esittelemme viisi parasta syytä valita koti Rakennus-Hangan osaavilta ammattilaisilta:

1. Arkkitehtuuri on osa asumismukavuutta – esimerkkinä asunnot Oulusta

Emme suosi liukuhihnatuotantoa, vaan suunnittelun periaatteena on hyödyntää jokaisen tontin oma potentiaali ilmansuunnat, luonnonvalo ja muu ympäristö huomioiden. Rakennamme uudet asuntomme viihtyisiin ja toimiviin ympäristöihin, joissa kulkuyhteydet ja palvelut ovat kohtuullisen matkan päästä. Jos asunnon vaihto tulee myöhemmin ajankohtaiseksi, laadukas asunto on aina helppo myydä eteenpäin. Tutustu arkkitehdin mietteisiin Pateniemenrannan suunnittelusta täältä.

2. Tutussa porukassa työ sujuu kuin rasvattuna

Sama tuttu Rakennus-Hangan työporukka on hitsautunut saumattomaksi yksiköksi tehtyään töitä yhdessä jo kaksi vuosikymmentä! Jokainen työporukan jäsen omaa pitkän kokemuksen lisäksi perinteisen rakentamisen ammattitaidon. Myös aliurakoitsijat ovat vanhoja, alusta asti hyväksi havaittuja ammattilaisia LVI- ja sähkötöiden puolelta. Kurkista täältä ”kulissien taakse” Rakennus-Hangan näppärään tiimiin.

3. Mahdollisuus muokata asuntoa oman maun mukaiseksi

Hyvissä ajoin rakennusprojektiin hypänneillä on mahdollisuus muokata asuntoa vastaamaan paremmin omaa makua. Väliseiniä, pintamateriaaleja, kiinteitä kalusteita, vaatehuoneen kokoa ynnä muuta voidaan hioa yhdessä suunnittelijoiden kanssa. Hätää ei kuitenkaan ole heilläkään, jotka pääsevät käsiksi kohteeseen vasta sen valmistuttua: Rakennus-Hangan selkeällä, korkealaatuisella maulla valitut ratkaisut toimivat kauniisti kaikennäköisen sisustuksen taustalla. 

4. Asunnot Oulusta kaikkiin elämäntilanteisiin

Rakennus-Hangan kohteissa tilaratkaisut on mietitty mahdollisimman toimiviksi linjakkaasta ja avarasta vaikutelmasta tinkimättä. Sen vuoksi asunnot sopivat moneen elämäntilanteeseen: pienimmät, kompaktit kaksiot ovat erinomainen ratkaisu ensiasunnoksi pienelle perheelle tai isosta omakotitalosta muuttavalle vanhemmalle pariskunnalle. Suuremmat, toimiviksi hiotut kodit palvelevat kiireisiä lapsiperheitä tai enemmän tilaa kaipaavia asukkaita. Tehoneliöt, mukavat tilat säilytykseen, varastointiin ja pyykinhuoltoon varmistavat, että arki on Rakennus-Hangan kodissa paitsi mukavaa, myös sujuvaa. 

5. Ihmisen kokoinen yritys

Rakennus-Hangan taustalla ei ole valtakunnallista yritystä tai mittavaa rakennuskoneistoa. Pienessä koossa on kuitenkin meidän vahvuutemme: pystymme ottamaan huomioon asukkaiden tarpeet ja toiveet. Vastaamme Rakennus-Hangalla aina yhteydenottoihin vähäisissäkin asioissa. Pyrimme aina mutkattomiin väleihin matalalla kynnyksellä, myös asunnon valmistumisen jälkeen. Uskomme siistiin käsityöhön, huolella totutettuihin yksityiskohtiin ja siihen, että asukas tervehtii tuttua rakentajaa ilolla vielä vuosikymmeniä myöhemmin.

Kauniit, hyvin suunnitellut ja korkealuokkaista rakennustapaa edustavat asunnot Oulun alueella tarjoaa Rakennus-Hanka. Selaa myytäviä kohteitamme tai ota yhteyttä! 

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä