Kaksiot Oulu – löydät ne helposti meiltä!

Onko kaksiot Oulu etsintöjesi kohteena? Toivoisitko kompaktia asuntokokonaisuutta ilman ahtauden tunnetta? Haluaisitko löytää laadukkaan mutta kohtuuhintaisen, tilavan kaksion? Rakennus-Hangan kautta löydät asunnot, joissa on tilavat, monenlaiseen elämäntilanteeseen sopivat neliöt palvelujen läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Vinkki: Tämän artikkelin lopussa on vapaina olevien kaksioiden pohjapiirustukset!

Kaksiot Oulu – olisiko se sinun asuntosi!

Avarassa kaksiossa elämästä ei tarvitse tinkiä

Kaksiot palvelevat monenlaisessa elämänvaiheessa. Ne sopivat nuoren pariskunnan tai pienen perheen ensiasunnoksi, itsenäiselle aikuiselle elämänmittaiseksi kodiksi tai ikääntyneelle turvasatamaksi siinä vaiheessa, kun pesä on tyhjentynyt. Avara kaksio muokkaantuu helposti muuttuvien tarpeiden mukaan: joustavat tilat saavat neliöt tuntumaan entistäkin suuremmilta.

Elämästä ei tarvitse tinkiä. Tilavassa kaksiossa eläminen ei supistu, päinvastoin. Kun seinät eivät kaadu päälle, on helpompi jakaa koti puolison tai satunnaisten vieraiden kesken. Olohuoneen puolella mahtuu majoittamaan kaukaa saapuvat tai illanvietosta väsyneet ystävät. Isovanhempien suuri ilo on, kun lapsenlapsille voi tarjota mahdollisuuden yökyläilyyn ja yhdessä oloon.

Avara kaksio muokkaantuu helposti muuttuvien tarpeiden mukaan: joustavat tilat saavat neliöt tuntumaan entistäkin suuremmilta.

Rakennus-Hangan tilavat kaksiot

Rakennus-Hangan kaksioissa on tilaa elää ja hengittää. Harkitun pohjaratkaisun ansiosta hukkaneliöitä ei ole, mutta avarissa asunnoissa mikään ei tunnu ahtaalta. On tilaa sisustaa kotia, tehdä arkiaskareita, kutsua vieraita ja viettää iltaa yhdessä. Rakkaat huonekalut ja tärkeät tavarat mahtuvat paikoilleen kauniisti tukkimatta neliöitä.

Rakennus-Hangalla tilasta on pyritty ottamaan kaikki irti ilman liian tiivistä tunnelmaa. Koppimaisten tilojen sijaan kauniit valoisat huoneet kutsuvat viihtymään kotiin. Ystävät tai perheenjäsenet saapuvat mielellään kyläilemään, mutta erillisen huoneen ansiosta oma yksityinen rauha on myös taattu.

Tilava kaksio on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen. Avarassa asunnossa on helppo asua myös elämän myöhäisemmässä vaiheessa. Jos ikääntymisen myötä ilmenee liikuntavaikeuksia tai apuvälineiden käyttö lisääntyy, tilavassa kaksiossa mahtuu hyvin liikkumaan myös apuvälineen, kuten rollaattorin kanssa.

kaksiot oulu
Rakennus-Hangan myytävissä asunnoissa on kaksioita, joissa on hyvät pohjaratkaisut.

Vapaat kaksiot Oulu

Rakennus-Hangan kaksiot Oulussa ovat huolellisesti mietittyjä kokonaisuuksia. Niiden pohjaratkaisujen suunnittelussa on kuunneltu asiakkaiden omia mieltymyksiä ja arkkitehtien asiantuntevia näkemyksiä. Rakennus-Hangan kaksiot Oulussa ovat rakennusalan ammattilaisten taidonnäytteitä. Uskomme kestävään rakennustapaan ja laadukkaisiin materiaaleihin. Työ tehdään aina osaamisen ylpeydellä.

Tervetuloa tutustumaan Rakennus-Hangan vielä vapaana oleviin kauniisiin kaksioihin Oulussa! Nämä arkkitehdin suunnittelemat asunnot rakennetaan ajattomiksi, aikaa ja käyttöä kestäviksi korkealla laadulla. Koska työ tehdään hyvin, asunnot toimivat monissa elämäntilanteissa vuosikymmeniä. Rakennus-Hangan kaksiot ovat hyvä valinta niin omistusasunnoksi kuin sijoitusasunnoksikin.

Kaksiot Oulu – onko siinä tulevaisuutesi asunto? Kiinnostuitko meidän tavastamme rakentaa laadukkaasti ja tyylillä? Jos näin on, tutustu tarjontaan ja löydä haaveittesi koti! Ota yhteys asiakaspalveluumme. Lähdetään yhdessä katsomaan, toteutuvatko Rakennus-Hangan avarat kaksiot unelmasi.

Tutustu Pateniemenrannan Pantturipihan kaksioihin!

Pantturipiha 8:ssa on vielä vapaana kaksi kaksiota, jotka ovat kooltaan 54 neliöisiä. Kyse on Pateniemenrannassa sijatsevan Veneenveistäjänrannan kohteista. Alla on kuvat kaksoiden pohjaratkaisuista. Hiukan suurempi neliömäärä mahdollistaa elämän samassa kodissa myös elämäntilanteen muuttuessa. Asuntojen väljät neliöt mahdollistavat sisutuksen ja kalustuksen muutokset kätevästi. Asunnoissa on autokatos, varasto, sauna ja oma terassi.

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä