Besnik Berisha: Tämä koti ja alue sopivat meidän perheelle tosi hyvin

Rakennus-Hanka on rakentanut Oulun Kiulukankaan asuinalueelle Asunto-osakeyhtiö Oulun Huurukoivun, joka koostuu 1- ja 2-kerroksisista rivi- ja paritalohuoneistoista. Huurutien kohteessa sijaitsee 15 huolellisesti suunniteltua tyylikästä huoneistoa, jotka on rakennettu aiemmin valmistuneen Huurumännyn jatkoksi.

Kosovolaistaustainen Besnik Berisha on ostanut yhden asunnon kodiksi perheelleen.

Kosovolaistaustainen Besnik Berisha on ostanut yhden asunnon kodiksi perheelleen. Perhe muutti Huurukoivun yksikerroksiseen rivitalo-asuntoon vuonna 2018. Perhe on viihtynyt alueella tosi hyvin. Berishan mielestä alue sopii lapsiperheille mainiosti. Huurukoivun pihapiiristä löytyy lasten leikkialue kiikkuineen ja hiekkalaatikkoineen, jossa myös perheen 5- ja 7-vuotiaat pojat ovat leikkineet ahkerasti. Lasten hoitopaikka ja isompi leikkipuisto löytyvät läheltä ja ruokakaupatkin ovat varsin lähellä heidän kotiaan.

Besnik Berisha on viihtynyt Rakennus-Hangan töissä jo kymmenen vuotta.

Kosovon sodan takia Besnik Berisha on joutunut jättämään kotimaansa vuonna 1999 ja muuttanut Norjassa asumisen jälkeen Suomeen vuonna 2006. Berisha työskenteli tuolloin Espoossa ja Helsingissä, kunnes muutti Ouluun vuonna 2009. Toukokuussa 2010 Berisha aloitti työharjoittelun Rakennus-Hangalla, josta lähtien Rakennus-Hanka on ollut hänen työpaikkansa. Berisha on toiminut rakennusapulaisena hyvin monipuolisissa työtehtävissä. 

Reilun kymmenen vuoden työkokemuksen turvin Berisha kehuu Rakennus-Hankaa tosi hyväksi työpaikaksi. ”Rakennus-Hanka on hyvä firma, sillä on hyvät työntekijät ja se rakentaa tosi hyvin”, Berisha kehuu. ”Mukavien työkavereiden kanssa päivät menee nopeasti ja hommat etenee sujuvasti”, Berisha jatkaa.

Rakennus-Hangan kodit tarjoavat lämpöä, laatua ja toiminnallisuutta

Suomen ilmasto tarjoaa hyvinkin vaihtelevia sääolosuhteita rakennustyömailla ympäri vuoden työskenteleville rakennusalan ammattilaisille. Pitkän ja kylmän työpäivän jälkeen on mukava tulla lämpimään kotiin. ”Rakennus-Hangan kodit ovat hyviä ja lämpimiä”, Berisha kehuu. Berishan mukaan perheen lapsetkin ovat olleet uudessa kodissa paljon terveempiä kuin aikaisemmassa asunnossa, vanhassa kerrostalossa.

Perhe asuu 84 neliömetrin asunnossa, joka on kooltaan juuri sopiva tässä elämäntilanteessa. Viihtyisät huoneet ja erillinen kodinhoitohuone, vaatehuone ja sauna lisäävät asumismukavuutta. Berishan mielestä asunto on hyvin suunniteltu ja siinä on hyvä pohjaratkaisu. Asunto sijaitsee metsän puolella, joka tarjoaa myös omaa rauhaa.

As Oy Oulun Huurukoivu sijaitsee viihtyisällä, perheille sopivalla alueella.

Rakennus-Hanka rakentaa yksilöllisiä asuntoja taidolla ja tyylillä

Rakennus-Hanka on rakentanut jo vuosikymmeniä laadukkaita ja yksilöllisiä koteja viihtyisille asuinalueille. Pitkään rakennusalalla toimineena Rakennus-Hanka tuntee alan käytännöt ja hyväksi havaitut menetelmät, mutta pysyy kuitenkin ajan hermolla ja uudistuu alan kehityksen eturivissä. Haluamme rakentaa trendikkäitä koteja, jotka vastaavat toiveisiin toimivasta ja viihtyisästä kodista.

Rakennus-Hangan rakennusprojektit lähtevät liikkeelle viihtyisien ja hyvien tonttien etsimisellä ja suunnittelun käynnistämisellä. Rakennustyöt etenevät jouhevasti hyvin toimivalla työporukalla, jonka pitkä kokemus takaa myös laadukkaan työnjäljen.

Rakennus-Hanka on tehnyt jo vuosien ajan yhteistyötä Arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen kanssa. Näin jokainen kohde suunnitellaan tietylle tontille ja tiettyyn ympäristöön saumattomasti sopivaksi. Asuntojen huolellinen suunnittelu ja sijoittelu vaatii aikaa ja laajaa perehtymistä. Näin voit olla varma, että asunnot rakennetaan laadukkaasti, kestävästi ja yksilöllisesti juuri sinulle.

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä