Asuntoja myytävänä Oulun parhailta paikoilta!

Rakennus-Hangalla on yksilöllisiä ja persoonallisia asuntoja myytävänä, jotka on rakennettu sopimaan eri sijainteihin, ympäristöihin ja elämäntilanteisiin sopiviksi. Nykyaikaiset ja trendikkäät kodit rakennetaan kestämään elämää, vuosia ja katseita pitkälle tulevaisuuteen.

Oulun seudun väkiluku kasvaa tasaisesti, joten asuntojen tarve on myös jatkuvaa. Olemme halunneet omalla panoksellamme vastata voimakkaaseen kysyntään kuluneiden vuosien aikana. Projektimme lähtevät liikkeelle hyvien ja viihtyisien tonttien etsimisellä ja huolellisella suunnittelutyöllä.

kaksiot oulu

Asuntojen suunnittelu ja sijoittelu vaativat aikaa ja monipuolista taustatyötä. Perusteellisella suunnittelulla, talon muodoilla ja ympäristön muotoja hyödyntämällä voimme minimoida hukkaneliöitä. Kokeneen ja ammattitaitoisen työporukan ansiosta voimme vastata laatukotien kasvavaan kysyntään.

Näin on toimittu Oulun uudella asuinalueella Pateniemenrannassa. Tutustu alueeseen tästä: Veneenveistäjänranta!

Rakennus-Hangan uusimmat asunnot löytyvät Oulun Pateniemenrannasta

Vanhalle Pateniemen sahan alueelle on rakennettu uusi asuinalue, Veneenveistäjänranta. Alue sijaitsee meren rannalla ja rantaviivaa on noin kilometrin verran. Parasta on se, että alueen merellisyydestä pääsevät nauttimaan kaikki alueen asukkaat. Hyvät kevyenliikenteen väylät, puistoalueet ja alueelle rakennettavat palvelut lisäävät asumismukavuutta ja sujuvoittavat arkea.

Rakennus-Hanka on rakentanut Veneenveistäjänrantaan Pantturipihan taloyhtiöiden kokonaisuutta. Ensimmäiseen taloyhtiöön, Pantturipiha 6:een muuttivat ensimmäiset asukkaat syksyllä 2021. Voit lukea yhden ensimmäisen asukkaan kokemuksia täältä: Rakennus-Hanka – kokemuksia.

Veneenveistäjänrannan seuraava kohde eli Pantturipiha 7 on parhaillaan rakenteilla. Se on edennyt suunnitelmien mukaisesti, ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa syyskuussa 2022. Jos haluat tarkistaa, onko asuntoja myytävänä, klikkaa tästä Veneenveistäjänrannan sivustolle, vieritä sivua alaspäin, jotta näet tilanteen.

Jos et ole vielä löytänyt oikeaa asuntoa ja alue kiinnostaa, kannattaa seurata seuraavan kohteen eli Pantturipiha 8:n rakentamista. Kohde tulee kesän 2022 aikana ennakkomarkkinointiin.

Pantturipihan työmaan eri vaiheissa on otettu ekologinen rakentaminen entistä paremmin huomioon. Kaiken kaikkiaan Rakennus-Hangalla on vahva pyrkimys edetä kohti hiilineutraalia rakentamista, koska se palvelee niin rakentajia, ympäristöä kuin myös tulevia asukkaita.

Uudiskohde Pantturipiha rakennetaan Pateniemenrantaan meren läheisyyteeen.

Merellisiä kohteita on ennenkin rakennettu Oulun alueelle

Rakennus-Hanka on ollut toteuttamassa monia merellisiä kohteita ympäri Oulua. Toppilansaaren alueelle olemme rakentaneet useita laadukkaita ja näyttäviä kohteita. 18 huoneiston Asunto-osakeyhtiö Oulun Isomasto valmistui keväällä 2005 Oulun asuntomessualueelle Fokkatielle. Syksyllä 2007 samalle alueelle valmistui vastaavasti 32 huoneiston Asunto-osakeyhtiö Oulun Mesaanitie 14.

Vuonna 2008 valmistui 17 huoneiston Asunto-osakeyhtiö Oulun Etumasto täydentämään Oulun asuntomessualuetta ja päättämään tyylikkäästi asuntomessuille rakennetun neljän kerrostalon rivistön. Annoimme Arkkitehtuuritoimisto Juha Paldanius Oy:lle toimeksiannon suunnitella niin arkkitehtuuriltaan kuin materiaaleiltaankin laadukkaan asuinkerrostalon, jonka pitää olla kilpailukykyinen myös hinnaltaan.

Näin valmistui nelikerroksinen Etumasto, jonka julkisivut on muurattu tumman karkealla tiilellä edustamaan Toppilansaarelle tyypillistä sataman karheutta asuntomessujen teeman mukaan. Tummaa julkisivua keventävät isot lasitetut parvekkeet ja terassit. Etumaston kaikki asunnot avautuvat meren suuntaan ja talon ylimmistä kerroksista on esteetön merinäköala. Näin meri on kohteessa vahvasti läsnä. Etumasto on vuoden 2009 Kestävä kivitalo -palkintokohde.

Meillä on aina kiikarissa hyvin toimivat ja viihtyisät ympäristöt.

Koteja kaikenikäisille asukkaille

Valtaosa kohteistamme on perheasuntoja, joiden koot lähtevät liikkeelle 60 neliömetristä ylöspäin. Tämän vuoksi trendikkäitä koteja löytyy niin erikokoisille perheille kuin myös pariskunnille ja sinkuille. Asunnon sijainti vaikuttaa usein hyvinkin merkittävästi ostopäätökseen, jolloin asuinalueen valinnan tulee lähteä omista haaveista ja kokemuksista sekä perheen tarpeiden huomioimisesta.

Meillä on aina kiikarissa hyvin toimivat ja viihtyisät ympäristöt. Rakennamme alueille, joissa palvelut ovat lähellä, joista on mainiot kulkuyhteydet ja toimivat joukkoliikenneyhteydet sekä läheinen kosketus luontoon tai merellisyyteen.

Sijainti on kodin valinnassa yksi tärkeimmistä kriteereistä. Sen lisäksi, että asunto itsessään on miellyttävä ja turvallinen, täytyy myös kodin ympäristössä viihtyä.

Tutustu myös Pateniemenrantaan rakentuvaan uuteen kohteeseen tästä ja muihin myytäviin asuintoihin tästä.

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä