Ammattitason kuntosali omassa pihapiirissä!

Rakennus-Hangan Pantturipihan asukkaat pääsevät nyt urheilemaan omalla upealla kuntosalilla. Tilava ja valoisa sali sisältää nykyaikaiset laitteet, jotka palvelevat niin kokeneita salitreenaajia kuin satunnaisia kuntoilijoitakin. Treenata voi yksin tai koota naapureista mukavan harrastusporukan – 100 neliön salille mahtuu useampi kuntoilija yhtäaikaa!

Ehkäpä Oulun kaunein kuntosali! Pantturipihan 8:n väistötiloissa sijaitsevat laajat, viihtyisät ja korkeatasoisesti varustetut kuntoilutilat.

Helposti treeneihin omalle pihalle

Pantturipiha tarjoaa asukkailleen upean mahdollisuuden omaan kuntosaliin. Laajassa ja kauniissa tilassa kuntoilusta voi nauttia milloin tahansa, täysin oman aikataulun mukaan. Treenipaikalle tulee lähdettyä matalalla kynnyksellä, kun taloyhtiön kuntosali sijaitsee kätevästi aivan kulman takana, oman pihapiirin läheisyydessä.

Mikä parasta, kuntosalin käyttäminen on kaikille Pantturipihan asukkaille veloituksetonta! Ei tarvitse vertailla saliyritysten jäsenyysmaksuja tai potea huonoa omaatuntoa käyttämättä jääneestä, kalliista salikortista. Pantturipihan kuntosali on jokaisen omasta kunnostaan huolta pitävän unelma. Urheilemaan voi suunnata nopeasti työpäivän jälkeen, aamuisin tai ennen nukkumaanmenoa – milloin itselle parhaiten sopii.

Asukkaiden yhteinen kuntosali säästää tilaa myös kotona. Omia neliöitä ei tarvitse uhrata kuntopyörälle tai sietää lattialla ajelehtivia käsipainoja. Laitteiden huollosta ja päivityksestä ei tarvitse myöskään vastata itse omalla kustannuksella. Yhteisöllisiin tiloihin on mahdollisuus sijoitta korkeatasoisempia kuntoiluvälineitä laajemmalla skaalalla.

Ammattilaisen suosituksella valitut laitteet Pantturipihalle toimitti HC Pro.

Oman pihapiirin treeniporukka lisää yhteisöllisyyttä

Kuntosalin laitteet ovat laadukkaita sekä kestäviä välineitä. Kokonaisuus on koottu kattavaksi ja toimivaksi alan ammattilaisen suositusten pohjalta. Salilta löytyy muun muassa käsipainoja yhdestä kilosta 50 kiloon saakka, kaksi kuntopyörää, kaksi juoksumattoa, levypainoja ja tankoja niin, että ammattimainenkin treenaus onnistuu. Laitteissa otettu luonnollisesti turvallisuus huomioon: painot eivät putoa päälle, vaikka voimat loppuisivat kesken.

Asukkaat pääsevät salille koska tahansa omilla avaimillaan. Laitteet ovat vapaasti käytettävissä omiin treeneihin yksin tai oman personal trainerin kanssa. Kodin pihapiirin kuntosali sujuvoittaa myös kuntoutujan ja päivittäisen fysioterapian tarpeessa olevan asukkaan harjoittelua.

Taloyhtiön kuntosali ei ole ulkopuolisten käytössä, mutta jokainen asukas voi kuntoilla salilla yhdessä vieraidensa kanssa. Upea kuntosali on asukkaiden yhteiselämän keskus – oman treeniporukan voi koota vaikkapa saman pihapiirin naapureista. Treenaaminen on hauskaa sekä motivoivaa, kun salikaveria löytyy heti seinän takaa!

Tule tutustumaan Veneenveistäjänrannan laajoihin kuntoilu- ja ulkoilumahdollisuuksiin!

Rakennus-Hangalle viihtyisyys on sydämen asia. Tahdomme tarjota asunnon sijasta kodin, jossa asukkaat kasvavat osaksi kutsuvaa elinympäristöä. Pienillä asioilla on iso merkitys. Kuntosalitreenin lisäksi Veneenveistäjänranta on miellyttävä ympäristö harrastaa liikuntaa ja ulkoilua monipuolisesti. Laajat lenkkeilymahdollisuudet, hyvät tieyhteydet sekä meren läheisyys  tarjoavat monenlaista aktivetiteettia estetiikkaa unohtamatta. Tervetuloa tutustumaan Veneenveistäjänrannan historialliseen ja luonnonläheiseen ympäristöön!

Ajankohtaista

Tutustu tarkemmin evästekäytäntöömme tästä